maandag, juni 19, 2006

Weinig Werkenden In Groningen En Friesland Hoogst In Utrecht

Weinig werkenden in Groningen en Friesland
Uitgegeven: 12 juni 2006 11:10 VOORBURG - Groningen en Friesland blijven de lijst aanvoeren van provincies met de laagste arbeidsparticipatie. Het aandeel van de beroepsbevolking met een baan daalde vorig jaar bovendien in deze twee provincies. Dat blijkt uit cijfers die maandag door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) zijn gepubliceerd.
In Groningen daalde de arbeidsparticipatie vorig jaar naar 58 procent. Dat is 0,8 procent minder dan in 2004. Voor Friesland was de afname 1,7 procent naar een percentage van 59,5 in 2005, aldus het CBS.

De gemiddelde arbeidsparticipatie in Nederland bleef vorig jaar nagenoeg stabiel op 63,2 procent. Naast Groningen en Friesland zaten ook Limburg, Drenthe, Zeeland, Overijssel en Gelderland onder het gemiddelde. Het aandeel werkenden was vorig jaar met 65,9 procent het hoogst in Utrecht.

Voor succesvol werken vanuit huis lees meer op www.road2yoursuccess.com . Lees meer over je eigen bedrijf vanuit huis starten. Ondernemen in de wellness. De snelstgroeiende industrie wereldwijd. In 15 minuten en 3 simpele stappen informatie voor meer tijd, geld en vrijheid!

Geen opmerkingen: